Madkundskab
0   7

Ny og mere grøn udgave af 'God mad let at lave'

DLF er med til at udgive kogebogen 'God mad let at lave', som nu er solgt i næsten 400.000 eksemplarer. Seneste skud på stammen indeholder nye opskrifter og tips til at spise mere grønt.

Hvordan spiser man mere klimavenligt? Hvordan fileterer man fisk? Og hvordan laver man en surdej?

Det er tre spørgsmål, som den nye udgave af kogebogen 'God mad let at lave' giver svar på.

Bogen udkom første gang i 1973 og er en del af mange hjem. Hele 400.000 eksemplarer er der solgt, siden første gang, bogen kom på markedet.

Denne gang er der komet flere grønne retter med og der er kommet ideer til at bruge madrester, så man kan begrænse madspild i hjemmene. Bogen er nu oppe på hele 800 sider.

Artiklen fortsætter under banneret

Danmarks Lærerforening er med til at udgive kogebogen, og der er også tænkt på pædagogisk formidling. Bogen bliver brugt på flere husholdningsskoler og læreruddannelser.

Bogen er skrevet af Marianne Kastberg, som er kogebogsforfatter og skriver om mad til magasiner. Hun er uddannet husholdningslærer og Kirsten Høgh Fogt, som er ernærings og husholdningsøkonom og viceforstander på Suhrs Højskole Madakademiet. 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
747 andre er allerede tilmeldt