Naturfag
0   5

Det lykkedes: Sendte live-undervisning fra bunden af Lillebælt

Eleverne på tre skoler i Middelfart, Fredericia og Kolding så med fra klasselokalerne, da dykkere i denne uge sendte naturfagsundervisning live fra bunden af Lillebælt.

"Dykker klar? Kamera klar? Lyd tjek! Vi er nu online…"

Sådan lød det da starten gik og naturvejleder Annette Weiss bød velkommen, og dykker Martin Pedersen forsvandt ned i dybet i Lillebælt. Han havde både kamera, lys og lyd monteret på kroppen, så han kunne tale med Annette Weiss i vandkanten.

Og ude fra klasselokalerne stillede elevern spørgsmål til dykkeren.  

"Den der måde med at kunne kigge med nede i dybet, hvor det ser helt andeledes ud, og så er det som at komme ind i en helt ny verden, det er altså meget spændende", fortæller Markus Engemose Hørdal fra 9.nb i Fredericia i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Undervandsundervisning er et nyt element i projektet 'Bælt i Balance', hvor Naturpark Lillebælt arbejder for at skabe bedre balance i Lillebælt og øge opmærksomheden på bæltets særlige havmiljø.

"Med en anderledes tilgang og nytænkning omkring projekter som liveudsendelser, så synes jeg faktisk, at det er med til at kunne skabe mere interesse for noget, som for nogens vedkommende virker ret kedeligt", siger naturvejleder i Naturpark Lillebælt Bjarne Christensen. 

Bælt i Balance er støttet af Velux-Fonden og Nordea-Fonden.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.486 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.889 andre er allerede tilmeldt