Blog
0   11

Regn den ud – på flere måder del 1

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Introduktion til ny serie om matematik i skolen.

Min blog er en ”tegneblog”, hvor jeg laver visuelle udtryk og skrevne nedslag om forhold i og omkring folkeskolen. Udover at være ”et billedmenneske” er jeg også lidt af en matematiknørd.

”Regn den ud – på flere måder” er titlen på en ny og fortløbende serie, hvor jeg vil blogge om matematik i skolen. De fleste matematiklærere vil nok kunne nikke genkendende til emnerne og indholdet, mens forældre og andre lærerkolleger måske vil kunne få ny indsigt i forvaltningen af matematik som et skolefag.

Du kan bidrage undervejs. Har du input, er du velkommen til at skrive en kommentar. Generelt er de mange aktive læsere her på Folkeskolen.dk med til at kvalificere indlæggene og debatten.

Jeg er en sammensat natur. Født og opvokset i provinsen og tæt ved havet – nu bosiddende i hovedstaden. Havudsigten og Lillebælt er udskiftet med et view over Amager Strand Park og Øresund. Jeg er en blanding af en selskabsløve og en ensom ulv. Jeg nyder at være sammen med andre mennesker, men jeg har også behov for at være alene. Efter arbejde cykler jeg gerne ud til stranden eller stopper op på vejen hjem  og  nyder lidt egentid, inden jeg sætter kursen i retning af de hjemmelige pligter. Som Tina Dickows synger i sangen ”Room with a view”: ”Sometimes it helps to take your time, sit alone and watch the world go by”.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.043 andre er allerede tilmeldt