Tysk
0   11

Undersøgelse vil vide, hvordan du tester og evaluerer i din sprogundervisning

En ny spørgeskemaundersøgelse fra Det Nationale Center for Fremmedsprog sætter fokus på evaluering i sprogundervisningen op igennem hele uddannelsessystemet. Vær med til at dele, hvordan du gør i din undervisning.

I en ny undersøgelse spørger Det Nationale Center for Fremmedsprog denne gang sproglærerne til deres "opfattelser, praksis, erfaring og behov i sprogevaluering, herunder intern evaluering (fx løbende, formativ) og ekstern evaluering (fx prøver, nationale tests), i det danske uddannelsessystem".

Ambitionen er, at sproglærernes svar skal bruges til at udvikle og forbedre uddannelser og vejledninger om sprogevaluering på tværs af uddannelsessystemet.

Spørgeskemaet vil være åbent til den 15. november.

Du finder spørgeskemaet her

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.000 andre er allerede tilmeldt

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.761 andre er allerede tilmeldt