Priserne i 2020 gik til et lærerteam på Højby Skole på Sjælland og en lærer i Aalborg.

Indstil din kollega til pris i naturfag

Der er fire priser på højkant på hver 50.000 kroner til læreren og 200.000 kroner til skolen, som du kan indstille en kollega til. Det er Novo Nordisk Fondens Naturfagslærerpris og Natur- og Teknologilærerpris til grundskolelærere i 2021.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Alle kan foreslå en lærer til en af de fire priser. Der er to priser til lærere i Østdanmark og to priser til lærere i Vestdanmark, fristen er 27. november.

Naturfagslærerprisen handler om lærere, der underviser i biologi, fysik/kemi, geografi og matematik i udskolingen. Natur- og Teknologiprisen er til lærere, der underviser i natur/teknologi i indskoling og på mellemtrin. Team kan også indstilles.

Kender du en lærer, der motiverer, engagerer, gør noget særligt i fagene eller gør det på en helt særlig måde? Måske en lærer, der er med til at spille kollegerne gode og sætter udvikling i gang?

Seje naturfagslærere henter kæmpe priser hjem til skolen 

Læs mere

Læs mere her