Debat
0   11

Er du ny lærer i folkeskolen, vil vi gerne høre, hvordan du har det?

Lige nu er der stort politisk og forskningsmæssigt fokus på overgangen fra læreruddannelsen til jobbet som lærer i folkeskolen. Derfor vil vi gerne høre, hvordan det er at være ny lærer i folkeskolen.

Hvis du er læreruddannet og startet som folkeskolelærer inden for de sidste fire år, vil gerne have lov til at stille dig fem spørgsmål, som du kan besvare med egne ord (samt fem helt korte baggrundsspørgsmål om alder, køn etc.).

Undersøgelsen foretages af en forskergruppe på Københavns Professionshøjskole og skal bruges til at skaffe viden om overgangen fra læreruddannelsen til jobbet som folkeskolelærer. Svarene er anonyme fra start til slut og vil ikke kunne kobles sammen med hverken dig eller din arbejdsplads. Svarene vil udelukkende blive brugt af forskerne i rapporter og artikler, hvor citater vil kunne fremgå som illustration af problemstillinger, samt til at forbedre overgangen fra uddannelse til job for nye folkeskolelærere.

Klik her for at deltage i undersøgelsen.

Mange hilsner Pia Rose Böwadt, docent ph.d., Københavns Professionshøjskole (prb@kp.dk) Nana Vaaben, docent ph.d., Københavns Professionshøjskole (nava@kp.dk)

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
417 andre er allerede tilmeldt