Debat

Er du ny lærer i folkeskolen, vil vi gerne høre, hvordan du har det?

Lige nu er der stort politisk og forskningsmæssigt fokus på overgangen fra læreruddannelsen til jobbet som lærer i folkeskolen. Derfor vil vi gerne høre, hvordan det er at være ny lærer i folkeskolen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du er læreruddannet og startet som folkeskolelærer inden for de sidste fire år, vil gerne have lov til at stille dig fem spørgsmål, som du kan besvare med egne ord (samt fem helt korte baggrundsspørgsmål om alder, køn etc.).

Undersøgelsen foretages af en forskergruppe på Københavns Professionshøjskole og skal bruges til at skaffe viden om overgangen fra læreruddannelsen til jobbet som folkeskolelærer. Svarene er anonyme fra start til slut og vil ikke kunne kobles sammen med hverken dig eller din arbejdsplads. Svarene vil udelukkende blive brugt af forskerne i rapporter og artikler, hvor citater vil kunne fremgå som illustration af problemstillinger, samt til at forbedre overgangen fra uddannelse til job for nye folkeskolelærere.

Klik her for at deltage i undersøgelsen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mange hilsner Pia Rose Böwadt, docent ph.d., Københavns Professionshøjskole (prb@kp.dk) Nana Vaaben, docent ph.d., Københavns Professionshøjskole (nava@kp.dk)