Debat
6   2

Højtbegavede børn i skolen

Høj begavelse er ikke kun en gave - det kan være en udfordring, både for børnene selv og for deres lærere og pædagoger.

Desværre oplever højtbegavede børn ofte, at deres begavelse er mere et problem end en gave, og mange mistrives i skolen. Heldigvis er det muligt at imødekomme de højtbegavede børns udviklingsbehov med relativt simple midler. Det er temaet for denne podcast, hvor vi taler med lektor Pia Beck Tonnesen fra læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole og koordinator Jan Andreasen fra Gentofte Kommune, hvor man har et videnscenter for børn med særlige forudsætninger. Pia Beck Tonnesen fortæller om 'højtflyvende børn' og matematikprogrammet TMTM og Jan Andreasen fortæller blandt andet, hvorfor de har prioriteret denne målgruppe i Gentofte, og hvilke undervisningsværktøjer, der kan understøtte denne særlige børnegruppes udvikling.

https://alumne.kp.dk/posts/bliver-de-hojtbegavede-born-stimuleret-i-folkeskolen?utm_source=KP+Alumne&utm_campaign=c15d3c99ff-bliver-de-hojtbegavede-born-stimuleret-i-folk&utm_medium=email&utm_term=0_f5143c800f-c15d3c99ff-98073427

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.591 andre er allerede tilmeldt