Debat

Quick-guide: Sådan er du med i Danmarks største madaktivitet

Danmark bugner af æbler her i efteråret og næsten 7500 skoleklasser på 82% af alle grundskoler er tilmeldt årets GoCook Smagekassen, hvor eleverne skal opleve danske æbler og grøntsager i skolekøkkenet. Her kommer en hurtig guide til dig, der er tilmeldt.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvert år lige efter efterårsferien kimer vores telefoner i Coop Skolekontakten, fordi mange tilmeldte lærere, bliver i tvivl om, hvad de skal gøre med GoCook Smagekassen. Der er også meget at se til på skolerne lige nu, og med rekordstor deltagelse, så vil vi lige hjælpe jer med en quick-guide her.

Uge 39: Du har modtaget undervisningsmaterialerne  i én samlet pakke til skolen.

Uge 43-45: Du skal hente din/din smagekasser i den uge, du har booket. Du må kun hente i den uge, du har bestilt. Ellers er der andre lærere, der kommer til at mangle deres smagekasser. Skulle du blive forhindret i at afhente Smagekasserne fx p.g.a. sygdom, så tag kontakt Coop Skolekontakten.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Er du ikke tilmeldt årets GoCook Smagekassen, så kan du downloade materialerne på skolekontakten.dk

Vi glæder os til at følge elevernes arbejde ud i æblernes spændende verden.

Se mere på skolekontakten.dk