Debat
0   1

Quick-guide: Sådan er du med i Danmarks største madaktivitet

Danmark bugner af æbler her i efteråret og næsten 7500 skoleklasser på 82% af alle grundskoler er tilmeldt årets GoCook Smagekassen, hvor eleverne skal opleve danske æbler og grøntsager i skolekøkkenet. Her kommer en hurtig guide til dig, der er tilmeldt.

Hvert år lige efter efterårsferien kimer vores telefoner i Coop Skolekontakten, fordi mange tilmeldte lærere, bliver i tvivl om, hvad de skal gøre med GoCook Smagekassen. Der er også meget at se til på skolerne lige nu, og med rekordstor deltagelse, så vil vi lige hjælpe jer med en quick-guide her.

Uge 39: Du har modtaget undervisningsmaterialerne  i én samlet pakke til skolen.

Uge 43-45: Du skal hente din/din smagekasser i den uge, du har booket. Du må kun hente i den uge, du har bestilt. Ellers er der andre lærere, der kommer til at mangle deres smagekasser. Skulle du blive forhindret i at afhente Smagekasserne fx p.g.a. sygdom, så tag kontakt Coop Skolekontakten.

Er du ikke tilmeldt årets GoCook Smagekassen, så kan du downloade materialerne på skolekontakten.dk

Artiklen fortsætter under banneret

Vi glæder os til at følge elevernes arbejde ud i æblernes spændende verden.

Se mere på skolekontakten.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
826 andre er allerede tilmeldt

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.691 andre er allerede tilmeldt