Blog
0   11

"Armene-over-hovedet-dag"

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvornår er det man lykkes i sit arbejde? Altså sådan en ”armene-over-hovedet-dag”, hvor man bare mærker energien blive ved, selvom man har haft undervisning i 5 timer. Hvornår og hvordan er det man mærker disse dage?

Lige nu hvor coronaen hærger, bliver vi hver dag mindet om de forskellige restriktioner, som vi efterhånden er eksperter i at efterleve. Nogle dage kører det bare, andre dage hænger ændringerne os langt ud af halsen.

Men hvad med mit kerneopgave….? Lykkes jeg med det og er jeg glad og tilfreds?

Lige nu er efterårsferien indenfor rækkevidde - jeg syntes egentlig jeg fortjener en tiltrængt pause.

Personligt har jeg for mange dage, hvor jeg går hjem fra job, tappet for energi og så mangler jeg stadigvæk at blive klar til næste dag. Når jeg kigger indad og spørger mig selv, hvor er det, det går galt, så står og falder det altid med, at jeg ikke føler mig ordentlig forberedt.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvorfor? - Stiller jeg for store krav til mig selv? - Er jeg ustruktureret i min forberedelse? - Mangler jeg inspiration? - Sætter jeg urealistiske mål? - Mangler jeg tid?

Eller er det noget helt andet, er det rammerne i folkeskolen lige nu, er det sammensætningen af eleverne, er det mit samarbejde med kollegaerne, er det samspillet med min ledelse, forventningerne fra forældrene.

Jeg tror desværre ikke, at der er så meget jeg kan gøre lige nu og her. Men jeg vil bestræbe mig på at være forberedt og bruge emner der kan inspirere - for jeg kan altså godt huske de dage, hvor jeg havde ”armene over hovedet”, det var en super fed fornemmelse og gør mig helt glad bare ved at tænke på det.  


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
712 andre er allerede tilmeldt