Børnehaveklasse
0   10

Fagpolitisk børnehaveklasseleder fylder 60

Ulla Koch Sørensen blev ansat som børnehaveklasseleder i 1989 i Aalborg Kommune. Ti år efter blev hun en del af Børnehaveklasselederforeningens bestyrelse. I 2008 blev hun valgt ind i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Hun har løbende kæmpet for, at der kom efteruddannelsestilbud til børnehaveklasseledere, som er målrettet deres opgaver i skolestarten. Hun har også kæmpet for, at børnehaveklasselederne får lærerlignende lønforhold. I årene, der er gået, er der kommet efteruddannelsestilbud målrettet børnehaveklasseledere, og lønnen nærmer sig også lærernes. Efter 12 år i hovedstyrelsen valgte hun sidste år ikke at genopstille, fordi hun ville tilbage til arbejdet som børnehaveklasseleder. Hun har dog ikke sluppet det faglige arbejde i Danmarks Lærerforening helt. Hun er stadig kasserer i Aalborg Lærerforening. 7. oktober fylder hun 60.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
785 andre er allerede tilmeldt