Blog
0   7

Tillykke med Undervisningsprisen Knud Erik

Abonner på nyt om Danmarks Billedkunstlærere i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Uddannelses- og Forskningsministeriets undervisningspris blev for første gang uddelt i denne uge. En af prismodtagerne er underviseren i billedkunst på læreruddannelsen Knud Erik Christensen.

Et kæmpe stort tillykke til Knud Erik Christensen med undervisningsprisen. I Danmarks Billedkunstlærere er vi super stolte over, at en af de første prismodtagere gives til en underviser i billedkunst på læreruddannelsen. Et fyrtårn, som har sat sig tydelige spor hos de studerende gennem mange år i billedkunst på læreruddannelsen - først i Skårup senere i Jelling og Odense. 

En underviser, som altid omtales med uforbeholden begejstring, når man møder billedkunstlærere, som har haft Knud Erik Christensen som underviser i billedkunst. 

For snart ti år siden var du initiativtager og forfatter sammen med andre gode billedkunstfolk til et nyt og banebrydende lærebogssystem "BILLEDKUNST i skolen". Et tiltrængt og brugbart lærebogssystem, som idag anvendes flittigt af både studerende og billedkunstlærere. Bogsystemet er du fortsat med til at udvikle og sidste skud på stammen kom i 2020 "Billedkunst - valgfag og prøve"

Du brænder for god og inspirerende billedkunstundervisning, og har deltaget i en bred palet af projekter, hvor faget billedkunst har kunne bidrage med dets særlige kvaliteter. 

Artiklen fortsætter under banneret

I Danmarks Billedkunst lærere elsker vi dit engagement og bankende billedkunsthjerte, både som tidligere næstformand i foreningens Fynskreds og i mange andre sammenhænge, hvor vi nyder godt af din begejstring. 

Du er en fornøjelse at arbejde sammen med, ikke mindst i Undervisningsministeriets faggruppe i Billedkunst. 

Det er så fortjent og så sejt, at dit engagement og din billedkunstundervisning er nået helt ind til Uddannelses- og Forskningsministeriet. Du fortjener på alle måder at blive hædret og modtage prisen. 

Endnu en gang stort og hjerteligt tillykke med prisen.

Lykke Østrup Andersen

Landsformand i Danmarks Billedkunstlærere

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.724 andre er allerede tilmeldt