Blog
0   3

Tablet eller laptop? Hvorfor vælge, når du kan få begge?

Abonner på nyt om Microsoft Uddannelse i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Der er forskel på devices – især for lærere der konstant er på farten, og skal navigere i mange forskellige typer samarbejder sideløbende med undervisning i løbet af en dag. Her kan du læse om nogle af fordelene ved at vælge en Microsoft Surface som dit device til brug i undervisningen.

For fem år siden fik jeg for første gang en Microsoft Surface i hånden. Fra den dag brugte jeg aldrig en tavle igen – eller min iPad. Fra den dag stod jeg ikke længere med ryggen til mine elever, mens jeg underviste, men kunne i stedet se på dem eller gå rundt iblandt dem. Og fra den dag gjorde jeg det muligt for både eleverne og deres forældre at kunne tilgå tavlenoter – også efter skole. 

 

Tag tavlenoter hvor som helst

Hav altid din tavle lige ved hånden – hvad enten du er fysisk til stede i klasseværelset eller underviser hjemmefra. Din Surface kan lægges fladt på et bord eller i hånden og giver en naturlig skriveposition. Med Surfacepennen kan du tage digitale noter i f.eks. OneNote eller Microsoft Whiteboard og gøre dem tilgængelige for dine elever med det samme. På denne måde kan du inkludere alle elever i undervisningen også dem der af den ene eller anden grund ikke har mulighed for at komme i skole eller som har brug for se noterne igennem flere gange.

 

Bevæg dig frit i undervisningen

Med Surface kan du let skifte mellem en laptop- og tabletoplevelse, og kan på den måde frigøre dig fra at være bundet til et sted i klasseværelset. Du kan det ene øjeblik bruge tastaturet, og det næste rette opgaver eller tage noter med den digitale pen.

Surface devices er lette og fylder ofte ikke mere end en bog og er derfor let at have med i skoletasken. Du har lang batterilevetid, der gør det muligt at klare en hel skoledag uden at skulle være bundet til opladeren.

 

 

Indbyggede kreativitets- og læringsværktøjer

Arbejder du med innovative aktiviteter, STEM eller digital kreativitet, kan du nemt tage indbyggede værktøjer som Paint 3D, Mixed Reality Viewer eller videoeditor i brug.

I OneNote kan du med Surfacepennen få maximalt udbytte af matematikværktøjerne. Skriv f.eks. en ligning eller funktion og få stykket løst eller tegnet – med forklaring – og automatisk få genereret en øvelsestest.

Lær mere om Microsoft værktøjer til brug i undervisningen i vores aktivitetskort.

 

Der findes et Surface device til alle elever og ansatte

Forskellige aldersgrupper og arbejdsområder kræver forskellige devices. Herunder kan du se hvordan Surfacefamilien kan fordeles på forskellige alders- og medarbejdergrupper.

 

Læs mere om hvordan Surface kan gøre en forskel i klasseværelset og find en forhandler HER

Kontakt Microsoft Uddannelse på uddannelse@microsoft.com, hvis du vil vide mere eller høre om mulighederne for at låne et Surface device.

Forrester study: The Total Economic Impact of Microsoft Surface Pro for Primary and Secondary Education


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.042 andre er allerede tilmeldt