Debat
0   29

Brev til Pernille Rosenkrantz-Theil

Kære Pernille...

Kære Pernille Rosenkrantz-Theil, skoledagen er alt for lang, og i de sidste time er vi så trætte og ødelagte at vi ikke kan fokusere eller være produktive og lære noget, du ved godt selv at kortere skoledage er en bedre løsning for mindre stress, mere tid til fritid og fritidsaktiviteter, samt lektier og i det hele taget bedre social- og skolelig udvikling.

Så hvorfor gør du ikke noget ved de lange skoledage?

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis jeg træder ud af folkeskolen uden at du har gjort noget ved de lange skoledage, vil jeg aldrig nogensinde tilgive dig Pernille Rosenkrantz-Theil.

Gør noget nu, før det også bliver den næste generation som skal lide og få mental stress under dit (nuværende forfærdelige) regime.

Mvh. Alle folkeskole elever i danmark.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.521 andre er allerede tilmeldt