Debat

Skoledagene er for lange!

Gør skoledagene kortere, skriv venligst en besked til Undervisnings Ministeriet vedrørende de alt for lange skoledage her: minister@uvm.dk Vi bliver ved indtil vi får vores vilje, vi kan ikke stoppes.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som elev føler jeg selv at skoledagene er alt for lange.

Nogle dage er jeg tvunget til at sidde i et lokale og lave matematik eller andre fag til klokken 15.10, selvfølgelig, fordi at jeg er et menneske, og ikke en robot, kan jeg ikke fokusere mig i undervisningen i de sidste timer,

i trods for da skoledagen sluttede klokken 12 pga. corona, da kom jeg glad i skole, arbejdede mere produktivt, havde mere tid til lektier og fritidsaktiviteter, jeg havde ingen stress, og jeg koncentrede og lærte personligt, meget mere end jeg gør med den nuværende længde af dagen. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det er spild af resurser, or det er mentalt frustrerende for langt de fleste elever. I elevrådet mente alle i lokalet at skoledagene var for lange, or burde være kortere, men selvfølgelig er det ikke skolens skyld.

Men den kvinde som (undskyld mit sprog) får alle folkeskole elever i danmark til at lide. Og nogle gange, enda lide i heden på en varm sommer.

Det skræmmer mig at intet er blevet gjort for at gøre dem kortere.

Og det er i bund og grund dårlig stil af Pernille Rosenkrantz-Theil.

#NejTakTilPernille

Powered by Labrador CMS