Undersøgende arbejde
0   1

Gratis fyraftensmøder i undersøgende dansk og matematik

Er du interesseret i at arbejde med undersøgende og dialogbaseret litteraturundervisning i dansk, eller vil du videreudvikle undersøgende matematikundervisning på skolen? Eksperter fra KiDM-projektet, Kvalitet i dansk og matematik, inviterer til fyraftensmøder i oktober og november rundtom i landet. Der er mulighed for at netværke med kolleger, få vist forslag til forskellige undervisningsforløb og blive klogere på undersøgelsesorienteret undervisning. Oplæggene er gratis og er inklusive en middag.

Tilmeld dig: laeremiddel.dk/tilmelding-kidm/

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.514 andre er allerede tilmeldt

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.189 andre er allerede tilmeldt