Debat

Morten som ny formand

Med mod og bedre bud på forandring

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Aalborg Lærerforenings kredsstyrelse bakker hele kredsstyrelsen op om Morten Refskov som formandskandidat. Vi har brugt et par dage siden valgdebatarrangementet i torsdags til at træffe vores beslutning. For os er det vigtig, at medlemmerne kender vores holdning, og vi takker for de tydelige signaler fra deltagerne på vores generalforsamling. Her involverede formanden de fremmødte i forhold til formandsvalget. Medlemmerne i Aalborg Lærerforening vægtede ”at samarbejde kommer før kamp” og ”øget medlemsindflydelse og medlemsinddragelse” som topscorerne, mens de vægtede ”at værne om de fleste traditioner” og ”fortsætte den nuværende kurs” som bundskraberne.

Generalforsamlingen gjorde naturligvis indtryk på os, men valget har også handlet om de konkrete bud på foreningens kurs og svarene på vores spørgsmål. I Aalborg søger vi at udfordre plejer og prøver gerne nye ting af. Det bliver langsomt en del af vores DNA. Det er vigtigt for os, at vores kommende formand har mod på nye veje og mod på at prøve ting af til fordel for medlemmerne, kredsstyrelserne, kredsformændene og hovedstyrelsen. Vi mener, at Morten udviser et særligt og savnet mod på forandring og nye veje. I vores øjne er mod ikke det samme som at kaste sig ud i mere eller mindre dumdristige handlinger, som andre ikke tør. Mod er for os at prøve nye ting uden frygt for at fejle - men også at se sin egen og foreningens utilstrækkelighed i øjnene.

Morten er kandidaten med det største mod og de bedste bud på at korrigere vores fælles kurs i foreningen. Han vil med garanti samarbejde med de, som ønsker at samarbejde om at afprøve nye veje og træde nye stier til gavn for kongresdelegerede, kredsformænd, kredsstyrelser og naturligvis de mange dedikerede medlemmer af vores forening. For os er han den formand, der kan bringe flere af foreningens mange forskellige kræfter i spil og bruge fællesskabet faglige og erfaringsmæssige styrke til at udstikke en bedre og mere tidssvarende kurs.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Godt valg til alle tre kandidater og god kongres til de delegerede!

På vegne af Kredsstyrelsen i Aalborg

Karsten Lynge Simonsen, formand Aalborg Lærerforening

Powered by Labrador CMS