Debat

Formandsvalg

Derfor er Gordon et oplagt valg

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Som tillidsrepræsentant bakker jeg op om Gordon Ørskov Madsen kandidatur til posten som formand for Danmarks Lærerforening.

I 2019 fik vi i Næstved Kommune en lokal arbejdstidsaftale, som har værdi og indeholder vigtige punkter for lærerne. Jeg ved, at i arbejdet med aftalen fik Næstved Lærerkreds god sparring af forhandlingsafdelingen i Danmarks Lærerforening og af Gordon. Det samme gør sig gældende for en række andre lærerkredse. Gordon har derfor en stor andel i, at der er indgået lokale aftaler i mange kommuner

Som tillidsrepræsentant har jeg altid oplevet Gordon som ordentlig, vidende og særdeles grundig. Gordon har vist, at han har en stor indsigt i hvilke problemer, vi slås med i dagligdagen ude på skolerne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Gordon har siddet med hele vejen igennem de forhandlinger, der er mundet ud i vores nye aftale. Når Anders ikke længere skal stå i spidsen for foreningen, er det for mig helt oplagt, at Gordon overtager den opgave. Med et solidt kendskab til såvel den nye centrale aftale og mange af de lokale aftaler, er der ingen der mere end Gordon vil kunne sikre samarbejdet omkring, at vores nye arbejdstidsaftale kommer til at fungere efter hensigten.

Vi skal have en formand, der – sammen med KL – vil sikre at aftalen får betydning for os alle sammen uanset, hvor vi underviser. Den nye arbejdstidsaftale må på ingen måde forringe de lokale aftaler, som vi har i nogle kommuner men skal tværtimod bidrage til, at vi får skabt en bedre dagligdag.  Gordon har ved gennemgang af aftalen, på regionale TR-møder, fortalt at dette er KL’s og DLF’s fælles intention. Det vil Gordon, som formand være den bedste til at holde KL fast på, og i den forbindelse kan det kun være en fordel, at Gordon har et indgående kendskab til såvel den centrale som mange af de lokale aftaler.

Powered by Labrador CMS