Debat

Formandsvalg 2020

Fire formænd fra Vestegnen - godt valggrundlag Anders Liltorp

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

For os er det vigtigt, at vi vælger en formand, der kan samle foreningen, på tværs af landet – en formand, der ligesom os, ser DLF som én forening, der er godt forankret lokalt og kan sikre medlemmerne den samme professionelle behandling uanset kredsstørrelse eller landsdel.

En formand, der sætter medlemmernes hverdag og deres vilkår i centrum og som har en konkret vision for, hvordan en styrkelse af medlemsdemokratiet kan være med til at fremtidssikre hele vores organisation.

Vi vil derfor gerne vide, hvad der ligger bag de store bevingede ord, som valggrundlag ofte ender ud i.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Det føler vi, at vi får, når vi læser Anders Liltorps grundlag.

Vi får en god føling med, hvad det er, han ønsker at gøre i morgen, hvis han sad i formandsstolen og vi skal ikke gætte på, hvad det mon betyder – vi får et konkret bud, på hvad der skal ske fremad.

Samtidig glæder vi os til, at få udfoldet de andre valggrundlag til debatterne op til kongressen, så vi kan tage stilling til, hvem, af de fire kandidater, der bedst vil kunne føre os videre ind i en fremtid, som vi ikke kan spå om, men som vi er nødt til at møde på godt og ondt.

Den opgave, der ligger foran os nu, kræver, at vi har en samlet forening og, at vi genfinder den solidaritet, som vi taler så meget om.

Vi kender Anders Liltorp som en dygtig politiker og som et menneske der, uden slinger i valsen, kæmper medlemmernes sag og som reelt mener, at medlemsindflydelse og solidaritet er noget vi bør kæmpe for – og han anviser konkrete veje til at løfte netop denne dagsorden.

Så lige nu ser vi os selv bedst i hans valggrundlag – lad os udfolde debatten …

Jens Lunden

Formand 

Herlev Lærerforening

Heidi Yoma Rasmussen

Formand

Kreds 16 (Høje-Taastrup)

Flemming Ernst

Formand

Hvidovre Lærerforening

Rikke Jørgensen

Formand

Brøndby Lærerforening