De nye borde bliver på størrelse med de gule ark.

Borde på vej til de lærerstuderende på Absalon

Det vakte opsigt, at professionshøjskolen Absalon på Sjælland fjernede bordene i alle undervisningslokaler for at sikre afstand mellem de studerende. Men professionshøjskolen har nu besluttet at indkøbe enkeltmandsborde til lokalerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Professionshøjskole fjerner de studerendes borde

"Efter afprøvning af forskellige løsninger og dialog med studerende, ansatte og chefer samt ledere er det besluttet at indkøbe mindre borde på 65 x 50 cm., der skal bruges som en permanent løsning", skriver professionshøjskolen på sin hjemmeside.

Men præcis som folkeskolen.dk beskrev i en artikel om genåbningen af grundskolerne i Italien i går, er Absalon også ramt af, at møbelfabrikkerne ikke kan levere bordene med det samme. 

Italienske skoler genåbner i dag: Lærere er dybt bekymrede 

Bordene kommer i løbet af oktober og november. Der vil dog fortsat være enkelte lokaler, hvor nogle af de studerende må sidde på stolerækker uden borde. 

Planen er, at de nye borde skal være den permanente indretning i undervisningslokalerne. De gamle, længere, borde vil få plads i mødelokaler, på Absalons nye campus mv.

Powered by Labrador CMS