Corona
1   1

Borde på vej til de lærerstuderende på Absalon

Det vakte opsigt, at professionshøjskolen Absalon på Sjælland fjernede bordene i alle undervisningslokaler for at sikre afstand mellem de studerende. Men professionshøjskolen har nu besluttet at indkøbe enkeltmandsborde til lokalerne.

"Efter afprøvning af forskellige løsninger og dialog med studerende, ansatte og chefer samt ledere er det besluttet at indkøbe mindre borde på 65 x 50 cm., der skal bruges som en permanent løsning", skriver professionshøjskolen på sin hjemmeside.

Men præcis som folkeskolen.dk beskrev i en artikel om genåbningen af grundskolerne i Italien i går, er Absalon også ramt af, at møbelfabrikkerne ikke kan levere bordene med det samme. 

Bordene kommer i løbet af oktober og november. Der vil dog fortsat være enkelte lokaler, hvor nogle af de studerende må sidde på stolerækker uden borde. 

Planen er, at de nye borde skal være den permanente indretning i undervisningslokalerne. De gamle, længere, borde vil få plads i mødelokaler, på Absalons nye campus mv.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
358 andre er allerede tilmeldt
Netværk for lærerstuderende

Vidste du, at du lige nu læser på et af Folkeskolens nye faglige netværk Lærerstuderende?

Tilmeld dig netværket og få en mail med ny faglig viden, forskning og erfaringsdeling.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.