Blog
0   59

Vi skal snart have en ny formand

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Inden længe er det uge 39, og dermed ugen hvor DLF får ny formand

Medmindre man – i sidste øjeblik – vælger at udskyde valget af kommende ny formand for DLF, så bliver denne valgt på kongressen den 23. – 24. september. Kongressen afholdes på Scandic Falkoner på Frederiksberg, og valget af ny formand finder sted på andendagen af kongressen.

Der er flere kandidater – der er kampvalg – der er noget på spil – det bliver spændende.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er ikke selv delegeret og skal derfor ikke deltage, men fagbladet Folkeskolens redaktion plejer at lave en videotransmission. Mon ikke det også sker denne gang, så alle kan følge med live eller se det efterfølgende her på hjemmesiden.

Som tegner har jeg ingen favorit – de er lige svære at tegne. Sådan er det næsten altid. Jeg har prøvet noget sådan før, og det skal nok gå hen ad vejen.

Før jeg blev uddannet folkeskolelærer var jeg full-time freelance bladtegner. I den forbindelse var jeg også med til at dække div. generalforsamlinger/kongresser for forskellige fagforeninger. Jeg husker særligt een gang for flere år siden,  hvor jeg tegnede for Speciallærerforeningen S81, som på deres generalforsamling fik fornemt besøg – formanden for DLF Anders Bondo Christensen kiggede forbi og sagde et par ord. Med et skarpt blik og et fast greb om tuschpennen lykkedes det mig at få ham ned på tegneblokken. Jeg har efterfølgende kunne bruge netop den tegning også her på bloggen. Senest som illustration da han annoncerede, at han vil trække sig tilbage som formand for DLF:

God kongres – godt formandsvalg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ