Fysik/kemi
0   1

Ørsted på youtube

Følg strømmen, siger Experimentarium i København og lokker med mulighed for at stille spørgsmål om H. C. Ørsted i anledning af 200 året for hans opdagelse af elektromagnetismen. Spørg og få svar på youtube 21. og 25. september.

Experimentariums piloter sidder klar for at besvare spørgsmål om hvordan en mobiltelefon virker, hvordan en lampe kan lyse eller hvad eleverne nu kan finde på at spørge om. Det foregår på youtube mandag den 21. september klokken 10 og fredag den 25. september klokken 9. Der er live-demonstrationer og på Experimentariums hjemmeside er der adgang til tv-udsendelsen om H.C. Ørsted i serien om Store danske videnskabsfolk ligesom der er anden information om Ørsted, hans liv og hans opdagelse.

Det er i uge 39 og sker i forbindelse med Naturvidenskabsfestivalen.

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.470 andre er allerede tilmeldt