Pia Henriksen fortæller, at hun er overvældet over alle reaktionerne på, at hun ville stille op, hvis én delegeret ville pege på hende.

Pia Henriksen er fjerde kandidat til formandsposten i DLF

Lærer og kredsstyrelsesmedlem i Alberslund Pia Henriksen stiller op som formand for DLF, meddeler hun i et opslag på Facebook. Hun er overvældet over, hvor mange reaktioner hun har fået, da hun annoncerede, at hun ville stille op, hvis nogen pegede på hende.

Publiceret

Pia Henriksen 

 er 44 år, blev uddannet lærer i 2003 fra N. ZahlesSeminarium med linjefagene idræt, dansk, engelsk og kristendom.

Underviser på Egelundskolen i Albertslund. Har taget DLF/Ceveasmeningsdanneruddannelse.

Blev for to år siden valgt ind i kredsstyrelsen i AlbertslundLærerforening. Er frikøbt til kredsarbejde 40 procent afarbejdstiden.

Ved urafstemningen om lærernes overenskomstresultat i 2015stemte hun nej. I 2018 stemte hun ja og ved urafstemningen fornylig om en ny arbejstidsaftale nej.

Valgmøder:

10/9 kl. 15 Aarhus

10/9 kl. 19 Kolding

14/9 kl.15 Hillerød

14/9 kl. 19 Ringsted

17/9 kl. 9 Aalborg

18/9 kl. 9 Glostrup

18/9 kl. 13.30 Nyborg

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kvinde melder sig klar til formandsvalget i DLF - hvis nogen vil pege på hende 

"Jeg har fået henvendelser fra kongresdelegerede, som gerne vil opstille mig til formandsvalget. Nogle fordi de støtter mit kandidatur. Andre fordi de støtter demokratiet, og så er der dem, som kan se ideen i at have en sikkerhedsventil repræsenteret, som taler for de grupper, der ikke længere helt kan se formålet med det hele. Det er klart, at der sikkert også er delegerede, der bider sig i underlæben, men de er tavse for nu. Jeg er altså hermed kandidat", skriver Pia Henriksen på Facebook i dag. 

Hun fortæller, at hun er overvældet over alle reaktionerne på, at hun ville stille op, hvis én delegeret ud over dem fra Albertslund, ville pege på hende.

Med opstillingen får hun mulighed for at deltage i de syv valgmøder, som bliver holdt rundt omkring i landet. Her skal hun sammen med de øvrige kandidater formand for Rødovre Lærerforening Anders Liltorp, formand for DLF's overenskomstudvalg og hovedstyrelsesmedlem Gordon Ørskov Madsen og formand for Ballerup Lærerforening og hovedstyrelsesmedlem Morten Refskov holde valgoplæg og debattere. Møderne er for de 300 kongresdelegerede, som også er dem, som på DLF's kongres den 22. - 23. september skal stemme om, hvem, der bliver Lærerforeningens næste formand.

Pia Henriksen er klar til at udsende valgoplæg og deltage i valgmøderne. De første to er i dag i Aarhus og Kolding. Men dem kommer hun ikke til.

"Desværre har jeg fået en hjernerystelse, der gør, at jeg er sat lidt ud af spil i disse dage. Jeg vender forhåbentligt stærkt tilbage i næste uge. PS: Ulykken var min egen skyld. Ingen fra DLF-toppen har forsøgt at lukke munden på mig med vold. Tværtimod;)

Det tyder på, at vi har en organisation, der kan rumme meget. Det er fedt", skriver hun på Facebook.