Udeskole
0   13

Udeskoleprisen til en stærk stemme

Lektor i natur/teknologi på Københavns Professionshøjskole, forkæmper for både udeskole og åben skole, blogger på folkeskolen.dk/naturfag Trine Hyllested, er årets modtager af UdeskolePrisen.

Det er UdeskoleNet, et tværfagligt netværk for alle som arbejder med udeskole i Danmark, der for 12. gang uddeler prisen.

"Og denne 12. gang har bestyrelsen for UdeskoleNet besluttet at give prisen til en person, som gennem mange år har arbejdet vedholdende, udforskende, formidlende, vildt debatterende, undervisende og rundhåndet delende med udeskole. Det er en sand pioner, der får prisen. Kandidaten har arbejdet med udeskole og undervisning på naturskoler, men også brugt flere år af sit liv på at fremme og kvalificere samarbejdet mellem skoler og museer", lød begrundelsen ved prisoverrækkelsen i går.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.460 andre er allerede tilmeldt