Udeskoleprisen udgøres af et æbletræ.

Udeskoleprisen til en stærk stemme

Lektor i natur/teknologi på Københavns Professionshøjskole, forkæmper for både udeskole og åben skole, blogger på folkeskolen.dk/naturfag Trine Hyllested, er årets modtager af UdeskolePrisen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er UdeskoleNet, et tværfagligt netværk for alle som arbejder med udeskole i Danmark, der for 12. gang uddeler prisen.

"Og denne 12. gang har bestyrelsen for UdeskoleNet besluttet at give prisen til en person, som gennem mange år har arbejdet vedholdende, udforskende, formidlende, vildt debatterende, undervisende og rundhåndet delende med udeskole. Det er en sand pioner, der får prisen. Kandidaten har arbejdet med udeskole og undervisning på naturskoler, men også brugt flere år af sit liv på at fremme og kvalificere samarbejdet mellem skoler og museer", lød begrundelsen ved prisoverrækkelsen i går.

Ny forskning: Udeskole er godt for lærerne 

Powered by Labrador CMS