Nye praktikanter på Folkeskolen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Camilla Jørgensen, 26 år, skal være en del af Folkeskolens redaktion det næste halve år. Som nytiltrådt journalistpraktikant har hun allerede sendt live fra et pressemøde og haft en snak med KL's topforhandler, Michael Ziegler, om, hvor meget han kommer til at savne lærernes formand, Anders Bondo Christensen.

»Jeg drømmer om at være den, der får fat i nøglepersonen på det helt rigtige tidspunkt. Den, der får det mest rammende, sjoveste og historiske citat«, siger Camilla Jørgensen.

Hun er i gang med en kandidat i journalistik og har en bachelor i kommunikation og engelsk. Ved siden af sine studier har Camilla Jørgensen arbejdet med børn og unge, været frivillig i Ungdommens Røde Kors og arbejdet i daginstitutioner.

»Min drivkraft er ofte rettet mod børn og unge. Der er bare noget magisk i at følge børns rejse gennem livet«.

Redaktionens anden nye praktikant, Freja Grooss Jakobsen, 24 år, er meget optaget af den sociale uretfærdighed. Hun drømmer om at fortælle historier, der giver et indblik i en menneskelig verden, og hvor formålet med systemet ikke altid stemmer overens med virkeligheden.

»Jeg vil gerne forsøge at komme med et unikt perspektiv på en sag. Noget, vi ikke har set, oplevet eller tænkt over før. Det må være ambitionen«, beskriver hun.

Til daglig læser Freja en kandidat på Roskilde Universitet i journalistik og socialvidenskab, hvor hun også har en baggrund som bachelor inden for journalistik og politik og administration. Det næste år skal hun arbejde hos Folkeskolen.

 

Powered by Labrador CMS