Blog
8   207

En ny formand skal styrke lærerprofessionen og fællesskabet!

Abonner på nyt om Formandskandidat Gordon Ørskov i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Folkeskole og fagforening er noget, der bliver til i fællesskab. Vi skal udnytte det momentum, der er skabt, for at styrke professionen og vores indflydelse gennem et tættere og forpligtende samarbejde.

Jeg stiller op til formand først og fremmest fordi jeg brænder for folkeskolen, for undervisningen og for fagforeningens fællesskab. Jeg ser fantastiske muligheder for at sætte lærerprofessionen i centrum, bringe hele vores organisation i spil og udvikle DLF til fremtiden. I det vedlagte valgoplæg får I mine visioner for, hvordan vi kommer videre og hvordan vi griber det momentum, som nu er skabt.

Fra flere sider – fra Christiansborg, ministeren, kommuner, skoleledere – lyder den samme melodi: Vi skal styrke folkeskolen, undervisning og den offentlige sektor i et tættere samarbejde og med større respekt for de fagprofessionelle.

Artiklen fortsætter under banneret

Med arbejdstidsaftalen har vi et godt udgangspunkt for at udvikle folkeskolen sammen. Men det kommer ikke til at ske af sig selv. Det kræver samarbejde og hårdt arbejde. Jeg har erfaringerne og engagementet, der gør, at jeg kan og gerne vil sætte retning i det kommende arbejde.

 

- Læs videre i det vedlagte valgoplæg.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ