Blog
0   0

På banen igen

Abonner på nyt om Spotlighters i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så er vi igang med undervisningen ude i klasserne med elever, håndsprit og afstand.

Selvom vores konsortium stadig kun kan mødes online og vi tydeligt kan mærke at udviklingen ikke er på zoom hvad den kan være i når man er fysisk sammen, så er vi ikke slået ud endnu.

 

Artiklen fortsætter under banneret

I Danmark er vi endda så heldige at vi kan mødes med eleverne i det samme fysiske rum og det synes jeg er vigtigt. Vi er pt igang med at optimere vores undervisningsmoduler om stress og stresshåndtering og den feedback vi får fra eleverne er essentiel i denne process. Modulerne består af teori om de fysiologiske processer i forbindelse med stress og om hvordan man kan få adgang til at styre sit (ellers ret automatiske) system og af praktiske øvelser man kan bruge til at styre sit eget (eller klassens) arousal level. Det er temmelig svært at få den nonverbale feedback online og også det at mærke stemningen i klassen er nær ved umuligt. Især er det svært at sammenligne en online stemning med en situation hvor eleverne er sammen. Derfor har vi, de danske partnere i projektet, pludselig fået en meget mere central rolle og et lidt større ansvar i udviklingen af materialet. Og som konsortium har vi fået en helt ny og stor udfordring der handler om at konvertere vores materiale til online undervisning. The upside er at materialet bliver endnu mere tilgængeligt og forhåbentligt lidt hurtigere end forventet. Så hold øje her på bloggen, hjemmesiden eller facebook hvis du er nysgerrig.

 

En anden årsag til at vi er glade for at være tilbage i skole og på arbejde er:

  • Exercising and moving your body are great ways to reduce stress. Another way to handle stress is spending time with friends and family. Remember that having people in your life who provide social support can make you feel cared for, which will slow the release of cortisol. The best thing to do is tell a trusted adult if you are feeling stressed for a long period of time!                    https://kids.frontiersin.org/article/10.3389/frym.2017.00071

Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ