Blog
0   5

Vi er igang....

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Hvordan går det rundt omkring i landet?

Jeg synes lige, jeg stod i skolegården og sang "jeg ved en lærkerede" og 43 elever stod klar med de nye tasker på ryggen. Men det er allerede 3 uger siden. 

Så ja vi er igang.... med alt hvad det indebærer af: nye navne (jeg lærte alle 43 børns navne den første uge - high five til mig) hente og følge hver dag til 0.årgangs mødested, årets første emne, som vi kaldte noget som enkelt som: skolestart, forældremøde, puste på knæ, sprogvurderinger.... , opstart af skovskole og meget meget mere. 

I tirsdags havde vi skovskole for første gang i år. Jeg elsker allerede tirsdage. Vi gik afsted i regn, men da vi nåede derud skinnede solen. Børnene legede og hyggede. Vi lavede blad tryk. (Se billede) Farvede blade med tush og trykket dem på papir. At se 43 børn ligge og sidde i græsset og været helt optaget af bladene og deres papir, gav mig den der lykke følelse. Hvor er jeg heldig. Tænk at få lov til at opleve det. Jeg er vild med at bruge naturen som et undervisningesrum og det var sådan en kæmpe 1. gangs succes. 

Har i skovskole/udeskole? Lad os endelig dele idéer med hinanden. 

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
754 andre er allerede tilmeldt