Arbejdstid
3   19

Et godt stykke fra rekorden: Lidt over halvdelen har stemt

Med lidt over tre døgn tilbage af urafstemningen om lærernes arbejdstidsaftale har 54 procent af de stemmeberettigede afgivet deres stemme. Da der blev stemt om OK18 var det tilsvarende tal over 70 procent.

Lærernes arbejdstidsaftale har været en varm kartoffel i hvert fald siden 2013, og debatten er hed i folkeskolen.dk's kommentarspor og på de sociale medier. Men kigger man på stemmeafgivningen, er den efter en hektisk start gået i stå. I hvert fald hvis man sammenligner med urafstemningen om overenskomsten i 2018.

Dengang havde over 70 procent af de stemmeberettigede stemt, da der, som i skrivende stund, var omkring tre døgn tilbage at stemme i. I år er det 'kun' lidt over halvdelen, der har stemt. Det skal selvfølgelig sammenholdes med at urafstemningen om OK13 satte rekord med en stemmeprocent på 77,8, og dermed slog den forrige fra 2015, hvor 77,3 procent af lærerne stemte.

Artiklen fortsætter under banneret

Meget kan dog ændre sig i løbet af de næste dage - afstemningen lukker tirsdag kl. 16. Se stemmeprocenten, som den ser ud på hver enkelt arbejdsplads lørdag den 29. august kl. 11:


 Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ