Debat

Forløbet

Man undres

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi starter med at have en uvildig kommission som vil vise os en farbar vej(DLF). Det sker så ikke, fordi kommissionen konkluderer, at det, der vil rykke ved noget og som er vigtigt for lærerne (tal vi kan forholde os til) ikke anbefales for det vil KL ikke. Så siger DLF ja tak til ingen krav om det lærerne ønsker (tal vi kan forholde os til) For det vil KL ikke. Så bryder forhandlingerne sammen, men før DLF har nået at informere deres medlemmer om at forhandlingerne er genoptaget har en enig hovedbestyrelse vedtaget en aftale med KL, der er SUPER god. Kæmp mod jeres kollegaer og forhandl selv med din leder. L409 er væk nu og alt er som det er med L409. Jeg dummede mig og så de gamle interviews med ABC på Youtube fra 2013.(de er nemme at finde) Meget deprimerende, at man fra at føle at være trådt på og uretfærdigt behandlet. Vender på en tallerken og kan skrive nu er der sammenhæng imellem forberedelse og arbejde. Når det ingen steder står i aftalen. Som medlem af DLF siden jeg blev færdig i 2008 har jeg set en fagforening, der kæmpede i 2013. Blev kørt over af en damptromle og aldrig rejste sig igen. Tag nu jeres medlemmer seriøst og lad være med at lave forhastede afstemninger med bombardering af ja kampagner og bliv en fagforening igen. I skal kæmpe for arbejdstidsaftaler for medlemmerne. Ikke løse den enkelte kommunes budget.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget