Skønlitteratur
0   14

Gratis bog til mellemtrinselever

Boghandlerne uddeler en gratis bog til børn i målgruppen 9-12 år under Verdensbogugen den 5.-12. september.

Kniber det med at skaffe hele klassesæt af ny dansk skønlitteratur? Måske kan en klasseudflugt til nærmeste boghandel hjælpe. I hvert fald giver Boghandlerforeningens medlemsbutikker et eksemplar af bogen 'Tyvefældens forbandelse' - første bind i den nye serie Samlingens vogter - til alle børn mellem 9 og 12 år, hvis de tropper op i en af butikkerne mellem 5. og 9. september 2020. På Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog i samme periode.

"Børnene er tilbage i skole og skal nu igen bruge tid på lektier og pligtlæsning. Vi ved, hvor vigtigt det er for deres læselyst, læseevner og senere uddannelse, at børnene også læser af lyst og glæde i fritiden. Det vil vi gerne stimulere med en god, gratis bog," siger Bo Dybkær, direktør i Boghandlerforeningen i en pressemeddelelse. "Vi har gjort os umage for at finde den helt rigtige bog. En velskrevet roman, som kan inspirere både drenge og piger, passer til hele aldersgruppen og er første bind i en serie, så børnene kan fastholde læsningen, hvis de kan lide bogen".

Verdensbogugen gennemføres for anden gang den 5.-12. september. Formålet er at sætte fokus på børns læselyst. I år blev Verdensbogugen udskudt fra april til september på grund af covid-19-pandemien.

 Opdateret 1/9-2020 med link til anmeldelse

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.667 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
756 andre er allerede tilmeldt