Blog
0   6

Din brug af digitale teknologier i fremmedsprogsundervisningen

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Sammen med det NCFF (det Nationale Center for Fremmedsprog ved Aarhus Universitet) har VIA University College fået til opgave at afdække brugen af digitale teknologier i fremmedsprogsundervisningen. På vegne af Mette Vedsgaard Christensen fra VIA, forskningsleder på projektet, vil jeg hermed opfordre tysk- og fransklærere til at udfylde spørgeskemaet med deadline 31. august.

Kære tysk- og fransklærer i grundskolen!

Sammen med det NCFF (det Nationale Center for Fremmedsprog ved Aarhus Universitet) har VIA University College fået til opgave at afdække brugen af digitale teknologier i fremmedsprogsundervisningen. Afdækningen skal danne grundlag for et udviklingsarbejde, hvor VIA og fem skoler skal udvikle nye måder at undervise i fremmedsprogene med inddragelse af digitale teknologier.  Derfor har vi designet en spørgeskemaundersøgelse, som vi håber, du vil svare på. Det tager ca. 15 minutter at gennemføre undersøgelsen og svare på de i alt 19 spørgsmål.

Spørgsmålene undersøger tre perspektiver på brug af digitale teknologier i fremmedsprogsundervisningen: 1) Hvilke digitale teknologier anvender du i fremmedsprogsundervisningen? 2)Hvordan er undervisningen organiseret, når du anvender digitale teknologier, og 3) hvilke begrundelser kan der være for at anvende digitale teknologier i fremmedsprogsundervisningen?  Nogle åbne spørgsmål er dedikeret specifikt til dine erfaringer med brug af digitale teknologier i forbindelse med onlineundervisningen under coronanedlukningen tidligere på året. Der har tidligere været gennemført undersøgelser af danske læreres brug af IT generelt, og du har sikkert også svaret på andre spørgeskemaer om nedlukningen, men denne undersøgelse adskiller sig ved alene at fokusere på fremmedsprogsundervisningen.

Dine svar er anonyme.

Artiklen fortsætter under banneret

Du tilgår undersøgelsen på dette link: www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=4V28TVNKUK12

Sidste frist for at deltage i undersøgelsen: 31. august 2020.

Med venlig hilsen / Best regards

Mette Vedsgaard Christensen

Docent, ph.d.

Forskningsleder

VIA University College

T: +4587551713

E: MVC@VIA.DK

www.via.dk

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt