Sådan ser undervisningslokalerne ud på Professionshøjskolen Absalon i den kommende tid. Der er kun stole og ingen borde til de studerende.

Professionshøjskole fjerner de studerendes borde

Alle bordene er fjernet fra undervisningslokalerne på Professionshøjskolen Absalon, før de studerende møder ind. Rektor Camilla Wang fortæller, at formålet er at sikre mest muligt fysisk undervisning.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et undervisningslokale uden borde og kun med stole placeret med en meters afstand kan virke besynderligt. Ikke desto mindre bliver det hverdag for Professionshøjskolen Absalons studerende.

"Vi fjerner bordene i undervisningslokalerne, men ikke i faglokalerne. På den måde kan vi få plads til flere studerende i hvert lokale, og samtidig overholde myndighedernes krav om en meters afstand mellem de studerende", siger rektor Camilla Wang på professionshøjskolens hjemmeside.

På Absalon er man godt klar over, at det langt fra er en optimal løsning for de studerende rent ergornomisk.

"Jeg ved godt, at dette ikke giver de bedste arbejdsbetingelser og arbejdsstillinger for vores studerende. Jeg håber, at de studerende alligevel kan finde en løsning, så vi sammen kan passe på hinanden, og stadig få undervisning på vores campusser", fortæller rektor.

Powered by Labrador CMS