DLF
0   8

Cykelløb i en god sags tjeneste

Den DLF-ejede hotelkæde Sinatur er en del af et cykelløbsarrangement, der samler penge ind til skolegang og -mad til børn i Burkina Faso.

Cykelløbet afvikles fra den 22.-30. august, hvor man har mulighed for at tilmelde sig en distance, som man cykler med på. Man bestemmer selv hvor langt man vil cykle med, og hvor startskuddet skal lyde og mållinjen skal passeres.

Sinatur Hotel og Konference donerer 100 kr. for hver person, der tilmelder sig eventen og cykler med på en valgfri strækning på en af etaperne til eller fra Sinatur-hotellerne.

Artiklen fortsætter under banneret

Bag projektet er Soroptimist International Vejle og Sinatur Hotel og Konference, som sammen med Stop Sult Fonden og FN's fødevareprogram håber på at samle mange mennesker, som vil cykle en distance for det gode formål. 

Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference, kalder cykelløbet for "Danmarks mindste cykelløb med den største ambition". Eventen har nemlig betydning for mange mennesker i Burkina Faso, der virkelig har brug for det.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ