Blog
0   7

Hjælp os: Er der ”Filosofi med børn” i skolerne?

Abonner på nyt om Filosofi i Skolen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi er tit ude for at folk tror vi sidder bag skrivebordet og aldrig har været i skolerne. Intet kunne være mere forkert – og vi er i projektet helt afhængige af samarbejde med lærere og pædagoger. Men nu har vi brug for hjælp på en lidt anden måde…

Hjælp os med at finde ud af…

Hvor udbredt er Filosofi med børn? Er der tale om nogle få ildsjæle hist og her? Er det en integreret del af fagligheden i fx Kristendomskundskab? Ved dine kolleger hvad det er? Gør du? Hvad er holdningen til feltet?

Hvorfor?

Vi hører tit at ”Filosofi med børn” er en kendt praksis på skolerne og at folk arbejder med det rundt omkring (eller måske har gjort det i årtier!). Men vi vil meget gerne have et bedre overblik. Derfor har vi lavet et meget kort survey, som vi håber I vil hjælpe os med at dele i jeres netværk på skolerne – også blandt de kritiske!

Artiklen fortsætter under banneret

Hvordan?

Vi har formuleret et survey med spørgsmål som man ret hurtigt kan besvare. Vi håber på svar fra både lærere, pædagoger og andre skolefolk. Svarene i undersøgelsen vil vi bruge til at danne os et overordnet billede, men også til at designe mere systematiske undersøgelser fremover.

Har du kommentarer eller forslag?

Og hvis undersøgelsen får dig til at tænke på forhold vi bør være opmærksomme på eller ting vi (ikke) bør undersøge, så indsæt endelig en kommentar her!

Tak fordi du læser med, vi håber du vil hjælpe os!

 

Link til undersøgelsen: https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=TGNT7645L53K


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
477 andre er allerede tilmeldt