Matematik
0   16

Coronaundervisning giver matematiklærer særlig pris

Tirsdag aften uddeles Politikens Undervisningspris 2020, og i år gives der en særpris til en underviser, der har ydet en ekstraordinær indsats i sin fjernundervisning under coronakrisen. Prisen går til matematiklæreren Nanna Filt Christensen fra Taastrup Realskole. Hun byggede et klasselokale af lego, som dannede rammerne for hendes undervisning. Nanna Filt Christensen skabte karakterer og scenarier, som hun filmede til elever og forældres store fornøjelse, og som nu giver hende den særlige pris.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.143 andre er allerede tilmeldt

It-netværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for it i folkeskolen. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.985 andre er allerede tilmeldt