Debat

Hvorfor arbejdstidsaftalen er en sprængfarlig pakke som vi skal afvise med et NEJ.

Hvordan aftalen som den foreligger kan gøre det værre end det er nu

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

1. Den gør vores eneste værn -TR - til forvalter af det kommunale overforbrug af vores arbejdskraft. Det overforbrug vil forsat være en realitet fordi aftalen efter ultimativt krav fra KL er udgiftsneutral.

2. Den vil i sig selv betyde en større arbejdsbyrde til dig på gulvet. For hvor skal den pulje af timer der nu skal gå til øget bureaukrati, pseudoarbejde/pseudoregnskaber, møder og ligegyldige høringer (lederen bestemmer alligevel det hele og vi har ingen værn) ellers komme fra? Aftalen er jo udgiftsneutral.

3. Decentraliseringen vil splitte kollegerne i kampen om lunserne på skolerne

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

4. Risiko for den lokale kreds fuldstændige kapitulation fordi vi har underkastet os ledelsesrettens tyranni forklædt i samarbejdets ånd.

Powered by Labrador CMS