Blog
1   17

Joanna – nyt krisecenter for børn og unge

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Lørdag d. 15. august åbner ”Joanna” – selvom beliggenheden er centralt på Christianshavn, så er børn og unge fra hele landet velkommen.

Hjemmesiden er yderst brugervenlig. Den har et unik og farvestrålende design med fine illustrationer – ligetil at klikke sig ind på for yderligere information. https://www.joannahuset.dk/

"Joannahuset åbner 15. august ... så børn og unge i udsatte situationer kan få et fristed, nogen at tale med og en seng at sove i. Er du under 18 år, kan du komme forbi eller ringe til os 24 timer i døgnet, året rundt". ( Citat fra hjemmesiden ).

Artiklen fortsætter under banneret

Tumbs up herfra.

God vind med projektet!

Hvad kan være mere relevant end at kippe med flaget til tonerne af ”Joanna”. Kim Larsen havde jo selv et stort hjerte for Christianshavn og de mange eksistenser i området. Sangen handler netop om, at man som barn/ung drømmer om et sted, hvor man ikke bare er overladt helt til sig selv.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ