Debat

Anders-video

Hvad sker der?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Nu har jeg lige set den nye Video med ABC.

Føj jeg har en grim smag i munden.

1. Ingen værn mod lærernes arbejdssituation.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

2. Ingen opgaver er fjernet

3. Skal selv forhandle med min arbejdsgiver. (Troede det var derfor jeg er medlem af en fagforening)

4. Hvis jeg er rigtig dygtig belønnes jeg med flere opgaver.

5. 1-2 lektioners fag tæller måske ikke på timeoversigten da de  er under 60 timer.

6. Skoledagens længde er den samme så der er ingen ændring i arbejdsmængden.

7. Skal kæmpe med mine kollegaer om hvem, der har hvilke opgaver for de tæller ingen steder.

8. Ingen reel forandring fra lov 409 ud over at jeg skal til flere møder, hvor jeg igen skal argumentere imod mine kollegaer om hvem, der har brug for mest tid til opgaverne.

9. Man skal jo være jubeloptimist for at sige ja til det, der tilbydes i aftalen (kan ikke se hvad det er) for der er jo intet til lærerne.

10. At man iķke kan se, at mission knæk lærerne fra 2013 er lykkedes og at vi står her 7 år efter og har en formand, der er ekstatisk over resultatet, der i bund og grund er lov 409

11. Hvis det her var det bedste vi kunne få så forklar os hvorfor.

12. Hvis det her er en rigtig god aftale som hele hovedbestyrelsen stemte ja til. Så forklar mig goderne med sætninger uden samarbejdspolitik. Vi er ikke ligeværdige med ledelsen/kommunen. Vi har ingen tal at henvise til. Det er en vurdering fra min leder og lederen der bestemmer om en opgave tager 60 eller 59 timer.

Hvis det bliver et JA til aftalen så kan jeg ikke forstå at I har været utilfredse med lov 409.

Husk det her er ikke enden ok 21 ligger lige om hjørnet, hvor vi forhandler igen. Et nej er bare lige nu er det ikke godt nok.