Natur/teknologi
0   4

Udforsk regnskovens hemmeligheder

En ny animationsfilm kaster lys over, hvordan den 6.400 kilometer lange Amazonflod, der går tværs gennem store dele af det sydamerikanske kontinent, blev til. Peruvianske børn fra Kukama-stammen har været med til at skabe filmen »Regnskovens hemmelighed«. Der følger undervisningsmateriale med lærervejledning til filmen, der kredser om temaerne biodiversitet og klima med afsæt i FN's verdensmål 13 og 15. Med støtte fra Kulturministeriet og Udenrigsministeriets Oplysningspulje står Perlefilm bag det gratis materiale, der er udarbejdet til elever i 0.-3 klasse i grundskolen.

Se materialet: perlefilm.com/regnskovens-hemmelighed

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.467 andre er allerede tilmeldt