Blog
0   33

Mød Anders Bondo i Deadline onsdag

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jeg har brugt aftenen på at samle op på nyheden om, at Anders Bondo stopper som formand i DLF. I Deadline blev det meddelt, at i morgen onsdag kommer han i studiet kl. 22.30.

Tjah – først kom den længe ventede arbejdstidsaftale, som har været skudt til hjørne siden 2013. Umiddelbart ligner det en ”ikke aftale”. Lærernes ønske om en central arbejdstidsaftale – med et fornuftigt loft over det ugentlige antal undervisningstimer, garanteret nok tid til forberedelse og andre opgaver – synes slet ikke tilgodeset i det papir, der nu forelægger.

For bare et par år siden bad Anders Bondo om medlemmernes støtte til sit ”formandskab” – et valg af ham var samtidig et valg af Dorte Lange som næstformand. Eller sagt på en anden måde – et fravalg af andre kandidater til næstformandsposten.

Artiklen fortsætter under banneret

Tjah – et formandskab hvor nu den ene abdicerer, hvad med en anden? Kan vi forvente at Dorte Lange også i nær fremtid trækker sig som næstformand? Eller bliver hun siddende med et ønske om, at Gordon Ørskov Madsen bliver ny formand – glem det!

Vi har behov for at starte på en frisk – tilliden til DLFs ledelse er svær at finde efter dagens foreløbige punktum efter et årelangt udestående mht. en arbejdstidsaftale.

Jeg krydser fingre for at flere – gerne unge – medlemmer melder deres kandidatur til formandsposten ( og næstformandsposten?).

Et helt nyt formandskab – det er tid til fornyelse i DLF-toppen – tak!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Hjælp os med at teste

Vin lille

⚠️ Hjælp os med at teste nye ideer til de faglige netværk og vind 6 flasker vin  ⚠️
Folkeskolens faglige netværk skal udvikles. Men hvor skal de udvikles hen? 
Vi har brug for din hjælp til at vurdere et par nye koncepter, så vi kan gøre de faglige netværk endnu mere relevante for jer.
1000 tak for din hjælp!
(hvis du vil tage testen på pc, kan du bruge dette link)
Tag testen på mobil - tager ca. 15 min.)