Blog
0   8

Til diskussion, inspiration og anvendelse

Abonner på nyt om Franskbloggen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Aktiviteter og artikler - lige til at gå til...

Korte artikler

Faghæfterne i engelsk, fransk og tysk er nu suppleret med korte artikler, som fx kan diskuteres og inspirere i fagteam om funktionel grammatik og feedback.

Forslag til aktiviteter

Der er endvidere forslag til aktiviteter, som er lige til at bruge i undervisningen eller inspirere til egen planlægning.

Artiklen fortsætter under banneret

Hvor finder jeg dem?

Alle artikler og aktiviteter ligger under "Mundtlig og skriftlig kommunikation" samt "Det kommunikative og funktionelle sprogsyn" og  "Evaluering og feedback" i hvert af faghæfterne for de tre sprogfag på www.emu.dk - grundskolen - engelsk/fransk/tysk.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.039 andre er allerede tilmeldt