Debat

Et ‘Folkeligt Finans-Akademi’ bør etableres og uddanne finanssektorens vagthunde til pengeugen i 2022

Finanssektorens vagthunde er ikke inviteret med til pengeugen i 2021.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Finanssektorens vagthunde er ikke inviteret med til pengeugen i 2021. Hvor er OxfamIBIS, Gode Penge, Fair Bidragssats, Mellemfolkeligt Samvirke og Cevea? Alle de vigtige organisationer, som holder bankerne i ørerne?

Disse fem organisationer bør inviteres med i fuld skala og derfor er det nødvendigt med en solid uddannelse i kritisk pengevæsen. Danmark bør etablere et ‘Folkeligt Finans-Akademi’.

Det vil betyde, at finanssektorens vagthunde kan deltage i årets  pengeuge på lige fod med bankernes personale og direktører, som har været indblandet i skattely, hvidvask, tabegivende produkter som Flexinvest og finanssektorens mange skjulte gebyrer, kursspread, bidragssatser og kurtager.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Årets Pengeuge blev etableret i 2014 af bankernes brancheforening, FinansDanmark og er en meget ensidig affære, bortset fra gå undtagelser.

https://pengeuge.dk/bagom