Blog
5   4

Den røde tråd i billedkunst

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

At skabe sammenhæng i faget fra 0. til eksamen i 8. er ikke en helt nem opgave. Samtidig er det en opgave der kan løses på mange måder. Min kollega og jeg, har lavet et udsnit fra 4.-6. Klasse.

Vi har sammensat nogle forslag og idéer til, hvordan man kan arbejde med temaer, kunstnere og persioder, i 4.-6.klasses billedkunst.

Jeg deler det som inspiration. I løbet af de næste par måneder, vil en rød tråd fra 0.-9.klasse forhåbentlig blive helt færdig.

 

4. - 6. årgang  Billedfremstilling, billedanalyse og billedkommunikation  Tegning og grafik, maleri og collage, skulptur og arkitektur, digitale billeder.

Artiklen fortsætter under banneret

Èt årligt fællesprojekt på alle årgange:

4. årgang:  prikbilleder, fx impressionisme, aborigionalkunst, Kusama, Roy Lichtenstein, Yayoi Kusama og Georges Seurat.

5. årgang: Digital kunst fx, billedmanipulation, tegneserier, stop motion, digitale billedcollager, video/lyd, animation og Minecraft/Roblox. 

6. årgang: arkitektur, assamblage, mobiler og skulpturer. Alexander Calder, Picasso skulpturer, bygningsværker, ostevoks mm.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.575 andre er allerede tilmeldt