Ungdomsuddannelser
0   0

Trods tårnhøjt gennemsnit er flere uddannelser lukket land for student med handicap

Astrid Siemens Lorenzen fra Sønderborg blev hyldet for at tage studentereksamen ved hjælp af en øjenstyret talecomputer, men trods et snit på 12,3 er flere uddannelser lukkede for hende. ”År for år falder uddannelsesniveauet for mennesker med handicap. En af årsagerne er, at systemet langt fra er gearet til at håndtere studerende med handicap”, skriver Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer, i et debatindlæg på berlingske.dk.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
410 andre er allerede tilmeldt