Blog
0   4

Efterårets matematiske udfordring for 8. klasser

Abonner på nyt om Matematiklærerforeningen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Nordisk Matematikkonkurrence måtte som mange andre fine arrangementer aflyses pga. Corona. Nu er det tid til at melde jer til - så vi kan genoptage den gode tradition!

Herover: De seneste vindere fra 8.x på Gammelgaardsskolen fra Aarhus - efter deres deltagelse i den Nordiske Finale.

Er I klar? Vi er SÅ klar til at modtage tilmeldinger fra mange 8. klasser, der gerne vil samarbejde om problemløsning i matematik.

Der er ingen særlige regler for tilmelding - alle kan deltage, bare de går i 8. klasse :-)

Problemløsning og undersøgende matematik er noget alle får brug for - såvel i skolen som i ungdomsuddannelserne - for ikke at tale om hvor meget det fylder i hverdagen for alle samfundsborgere. Dette er et af argumenter for at deltage, et andet argument er, at eleverne skal samarbejde - det er også en kompetence, som de får brug for fremadrettet!

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis I gerne vil se, hvordan opgaverne har set ud de seneste 12 år, kan I finde dem her: https://dkmat.dk/aktitivteter/nordisk-matematikkonkurrence/

Her finder I også en længere tekst, der fortæller, hvordan konkurrencen er strikket sammen, så I kan lægge en plan for jeres klasser.

Direkte link til tilmeldingen til konkurrencen: https://dkmat.dk/aktitivteter/nordisk-matematikkonkurrence/nordisk-matematik-konkurrence-2020-2021/

Tidsplanen for konkurrencen ligger også på linket herover - og som er service til jer, har jeg også vedlagt den til download herunder.

Håber, at 'møde' mange af jeres løsninger på de spændende opgaver, som I får tilsendt!

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.265 andre er allerede tilmeldt