Blog
0   3

Så er vi igang igen

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Og det store fokusområde er eksamen og føre til afgangsprøver.

Arbejder i udskolingen og vi skal til at have fokus på at føre til eksamen. Det er fint nok, og det er rigtig godt at vi arbejder med vores eget mindset som undervisere. Vi skal se at få givet dem den eksamen så de kan få en ungdomsuddannelse. Der er dog nogen benspænd, da det tidligere har været tilladt fx at dele en eksamen i dansk op over flere år. Nu er det desværre fuld skrue når man sætter igang. Men det er stadig muligt at forbedre en FP9 i dansk året efter i 10 klasse , forudsat at man har været til prøven. 

 

Artiklen fortsætter under banneret

Det er omfattende det materiale der er på prøver på særlige vilkår. Men man skal være opmærksom på, at det faktisk er muligt at lægge en pause ind og gå en tur - fx mellem en læseprøve og så retsstavningsprøven. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.522 andre er allerede tilmeldt