Debat

Central aftale og loft over timetallet, tak!

Jakob Mark fra SF sætter alle sejl ind på at ALLE kommuner skal presses til at lave en lokal aftale med deres lærere. Det skal blandt andet foregå ved en slags offentlig udskamning/smileyordning, hvor alle landets kommuner listes op efter om de har en lokalaftale, og hvad den indeholder. Det skal presse de sidste til at komme på niveau med de nederste, og de nederste til at komme på omgangshøjde med de bedste.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Men kære Jakob

Hvis ALLE kommuner skal have en aftale, og ALLE aftalerne skal sammenlignes og ensrettes, hvorfor skal vi så ikke bare lave én central aftale, mellem ALLE kommunerne (KL) og ALLE lærere?

Det virker da noget usolidarisk at skulle have forskellige aftaler forskellige steder, dikteret af lokal økonomi?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Træk støtten fra L409, hvis I mener det er forkert - eller drop de populistiske forslag der blot 'jævner smerten' og lægger låg på, tak!