Blog
1   26

Ferie og tid til egenomsorg

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Uanset vejret så kom ud og nyd naturen – det er gratis og det er godt

Den danske sommer er sjældent, som man drømmer om – i hvert tilfælde ikke vejrmæssigt. Lad det ikke forhindre dig i at komme ud i naturen. Der er mange gratis oplevelser at hente – alene eller sammen med nogen. For mange er netop dette den bedste kur for at standse sindets tankemylder og blive nærværende tilstede i nuet – rekreation og væren. Man kan finde natur og oaser alle steder ­– jeg bor selv i København og illustrationerne er fra mine daglige åndehuller.

Artiklen fortsætter under banneret

Du kan evt. finde inspiration her: ”Lægens bord undersøger: Naturen som medicin”. Kan naturen bruges som kur mod stress? Se og hør hvordan.

https://www.dr.dk/drtv/episode/193269

Eller hvad med en cykeltur med nuværende tv-vært Tina Muller og tidligere professionel cykelrytter Brian Holm. Ung kvinde møder gammel mand – hvem har de bedste ben, når de begiver sig ud i det fantastiske danske landskab? Nyd turen og de smukke landskaber her:

https://www.dr.dk/drtv/episode/min-natur_-tina-mueller-cykler_191192


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
802 andre er allerede tilmeldt