Blog
0   7

Vil du være med til at dele din undervisning i madkundskab?

Abonner på nyt om Folkeskolens madkundskabsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Næste skoleår byder på nye afgangsprøver i de praktiske valgfag. Andet år 5 årgang er med. Der er brug for, at vi giver hinanden en håndsrækning, og deler vores undervisning.

FOTO: Needpix.com

 

Idéer til valgfaget

Næste års valgfags afgangsprøve

Artiklen fortsætter under banneret

Ideer til 5 og 6 årgang.

 

Mange forsøger at svare, så godt som nu muligt, på forespørgslerne i de forskellige grupper på FB.  Der er flere, der har helt fantastiske hjemmesider eller deler i filer på FB-siderne. Det er rigtig dejligt. For lige om lidt står fagene på skemaet, og lige om lidt skal 8.klasserne til prøve. 

En drøm

Men, sammen med Katrine Diduch, som har været min inspirationskilde til dette indlæg, har jeg har en drøm, som jeg håber, bliver bare lidt til virkelighed i løbet af næste skoleår. Og det er, at mange af de fede forløb og idéer, som der bliver beskrevet som svar på forespørgslerne, kommer endnu flere undervisere til gode.

Min drøm er nemlig, at vi deler dem i et blogindlæg eller et lærer til lærer indlæg herinde på folkeskolen.dk.

Det er rigtig nemt at oprette et lærer til lærer indlæg. Men alligevel kunne jeg ikke finde et eneste opslag om madkundskab på lærer til lærer siderne. Det må vi gøre noget ved.

Men der var flere inden for Håndværk og design. Det eneste du behøver, er at beskrive forløbet, lidt ala hvad Niels Lyngbo har gjort her, eller jeg selv har gjort her

Det vil gavne virkelig mange undervisere, hvis du vil dele din undervisning i madkundskab både i valgfag og i 5, 6.klasserne. Bonus er, at du bliver en endnu bedre underviser, når du reflekterer og beskriver din egen praksis. Det er vi flere, der i hvert fald selv synes.

Jeg ønsker jer alle god sommer med masser af lækker mad.

.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
747 andre er allerede tilmeldt