Blog
0   5

Vil du være med til at dele din undervisning?

Abonner på nyt om Folkeskolens håndværk og design-rådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Næste skoleår byder på nye afgangsprøver i de praktiske valgfag. Og en ny årgang der skal undervises i håndværk og design. Der er (mere end nogensinde, fristes jeg til at sige) brug for, at vi giver hinanden en håndsrækning, og deler vores undervisning.

FOTO: Needpix.com

 

I diverse grupper på de sociale medier, spørger mange efter idéer til primært disse ting i håndværk og design i øjeblikket:

 

Artiklen fortsætter under banneret

Idéer til valgfaget

Næste års valgfags afgangsprøve

Idéer til 3.klasses håndværk og design undervising

 

Mange forsøger at svare, så godt som nu muligt, på forespørgselerne. Det er mega godt! For lige om lidt står fagene på skemaet, og lige om lidt skal 8.klasserne til prøve. 

 

En drøm

Men jeg har en drøm. Som jeg håber bliver bare lidt til virkelighed i løbet af næste skoleår. Og det er, at mange af de fede forløb og idéer, som der bliver beskrevet som svar på forespørgselerne, kommer endnu flere undervisere til gode.

Min drøm er nemlig, at vi deler dem i et blogindlæg eller et lærer til lærer indlæg herinde på folkeskolen.dk.

Måske du tænker "Uuh nej, det er alt for besværligt"? Svaret til det er nix. Det er vitterligt nemt! For det eneste du behøver, er at beskrive forløbet, lidt ala hvad der er gjort af Niels Lyngbo her, eller af undertegnede her.

Det vil gavne virkelig mange undervisere, hvis du vil dele din undervisning, både i håndværk og design i valgfag og i 3., 4., 5. eller 6.kl. Bonus er, at du bliver en endnu bedre underviser af at reflektere over din egen praksis. Og at beskrive den. Det synes jeg ihvertfald, at jeg gør. 

 

Vil du være med eller har du spørgsmål? Så skriv til mig på

praktiskpioner@gmail.com 

eller til

Pernille Aisinger pai@folkeskolen.dk

 

God sommer!

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.262 andre er allerede tilmeldt